Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Presentació i Programa de la Jornada Professional 2015

PRESENTACIÓ

Rafel Martínez-Vilanova us convida a la Jornada Professional #ebreonline “VEURE I SER VIST. ESCOLTAR I SER ESCOLTAT“, que tindrà lloc al Museu de Tortosa el dia 5 de novembre de 2015.

Podeu veure el vídeo aquí:

captura video presentacio

 

PROGRAMA

9h. Recepció dels participants i acreditacions

9,15 h. Inauguració de les Jornades i benvinguda a càrrec de l’Il·lm. Sr. Ferran Bel I Accensi, alcalde de Tortosa, i Ignasi Barrera, Director d’Art de Saeta Comunicació.

9,30 h. Ponència Rafel Martínez-Vilanova.

Definició de la estratègia a seguir i planificació de màrqueting. La planificació estratègica, basada en el descobriment dels requeriments dels nostres clients i l’estudi de les nostres habilitats per satisfer-los.

10:30 h. Ponència Ignasi Barrera i Núria Matheu.

Com et veus? Com et veuen? Marca i branding: La importància del disseny a l’hora de crear identitat. Construcció del missatge d’acord amb l’estratègia de comunicació.

11,30 h. Pausa cafè.

12 h. Ponència Daniel Gil.

Accions en visibilitat i marketing digital: veure i escoltar a la xarxa. La xarxa ha provocat un canvi de paradigma en les formes d’entendre el màrqueting i la visibilitat. Parlarem dels 4 fonaments en visibilitat web, per tal d’obrir nous i enriquidors canals bidireccionals per a veure i escoltar a la xarxa.

13 h. Ponència David Carnicer.

La cerca de nous mercats dins de la planificació escollida. Internacionalització. Anàlisi de les claus estratègiques per a l’accés planificat als mercats internacionals al segle XXI i avaluació pràctica de les diverses formes d’entrada als mercats exteriors.

14 h. Taula rodona. Torn de preguntes al ponents.

Al finalitzar la taula rodona se servirà un aperitiu.

 

PODEU DESCARREGAR EL PROGRAMA EN PDF AQUÍ

 

Aquells empresaris o directius que estiguin interessats a participar en la Jornada, poden inscriure’s (mode d’inscripció on line o per telèfon) i rebran la seva acreditació a l’entrada a l’acte. PLACES LIMITADES.

Per ampliar la informació contactar amb:

SAETA COMUNICACIÓ.

Tels: 977 44 81 56 (Tortosa) / 606 991 556.

jornadaonline@saeta.net

Comparteix :

Més Posts

Deixa un comentari